Beveiliging

Een gerust gevoel...

 

Bij Plan2Drive, beschouwen we de veiligheid van onze systemen als topprioriteit. Maar het maakt niet uit hoeveel moeite we steken in de beveiliging van het systeem, er kan nog altijd een zwakke plek aanwezig zijn. Als jij een kwetsbaarheid ontdekt, willen we dat graag weten, zodat we maatregelen kunnen treffen om het zo snel mogelijk aan te pakken.

Cloud
De software van Plan2Drive ondergebracht bij Microsoft Azure. Microsoft Azure is het cloud computing platform van Microsoft. De omvangrijkste cloudcomputingservices worden op een wereldwijd netwerk van beveiligde datacenters uitgevoerd. Ze worden regelmatig bijgewerkt naar de laatste nieuwe generatie, snelle en efficiënte computinghardware. Dit heeft diverse voordelen in vergelijking met de noodzaak tot het hebben van een enkel bedrijfsdatacenter, waaronder een verminderde netwerklatentie voor toepassingen en grotere schaalvoordelen.

Backups
De databases zijn voorzien van een geautomatiseerde back-up systeem. Backups kunnen teruggezet worden tot op de minuut nauwkeurig.

Extended 256 bits SSL encryptie
Plan2Drive maakt gebruik van extended 256 bits SSL encryptie, het best beveiligingscertificaat dat beschikbaar is. De toepassing van dit certificaat is te herkennen aan de groene adresbalk in je internetbrowser. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat alle internetverkeer tussen de gebruiker en de applicatie met een 256-bits sterke key wordt versleuteld via een https-verbinding. Ook de Nederlandse banken gebruiken een vergelijkbaar SSL-certificaat.